| Number | 1951 |
|---|---|
| in Words | one thousand nine hundred and fifty-one |
| Ordinal | one thousand nine hundred and fifty-first |
| Previous Year | 1950 – one thousand nine hundred and fifty |
| Next Year | 1952 – one thousand nine hundred and fifty-two |
| Century | 20 |
| Decade | 1950s |
| Roman Numeral | MCMLI |
1951 in Words
one thousand nine hundred and fifty-one