| Number | 1960 |
|---|---|
| in Words | one thousand nine hundred and sixty |
| Previous Year | 1959 – one thousand nine hundred and fifty-nine |
| Next Year | 1961 – one thousand nine hundred and sixty-one |
| Century | 20 |
| Decade | 1960s |
| Roman Numeral | MCMLX |
1960 in Words
one thousand nine hundred and sixty