| Tall | 2003 |
|---|---|
[...]
| Forrige År | 2002 – to tusen to |
| Neste År | 2004 – to tusen fire |
| Århundre | 21 |
| Tiår | 2000s |
| Romertall | MMIII |
2003 i Ord
to tusen tre
| Tall | 2003 |
|---|---|
| i Ord | to tusen tre |
| Ordenstall | to tusen trende |
| Forrige År | 2002 – to tusen to |
| Neste År | 2004 – to tusen fire |
| Århundre | 21 |
| Tiår | 2000s |
| Romertall | MMIII |