| Tal | 1998 |
|---|---|
| i Ord | et tusind nihundrede otteoghalvfems |
| Ordenstal | et tusind nihundrede otteoghalvfems. |
| Forrige År | 1997 – et tusind nihundrede syvoghalvfems |
| Næste År | 1999 – et tusind nihundrede nioghalvfems |
| Århundrede | 20 |
| Årti | 1990s |
| Romertal | MCMXCVIII |
1998 i Ord
et tusind nihundrede otteoghalvfems