| Sayı | 1998 |
|---|---|
| Yazıyla | bin dokuz yüz doksan sekiz |
| Sıra Sayısı | bin dokuz yüz doksan sekizinci |
| Önceki Yıl | 1997 – bin dokuz yüz doksan yedi |
| Sonraki Yıl | 1999 – bin dokuz yüz doksan dokuz |
| Yüzyıl | 20 |
| On Yıl | 1990s |
| Roma Rakamı | MCMXCVIII |
1998 Yazıyla
bin dokuz yüz doksan sekiz