| Число | 63 |
|---|---|
| Прописом | шістдесят три |
| Порядковий | шістдесят три-й (63-й) |
| На чеку | шістдесят три гривень 00/100 копійок |
63
is
шістдесят три
Fun fact about the number 63
Поширені запитання
Як пишеться 63 прописом?
63 прописом — шістдесят три.
Як написати 63 на чеку?
На чеку пишуть шістдесят три гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 63?
Порядковий номер 63 — шістдесят три-й (63-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 63 in Words (English)
🇪🇸 63 en Palabras (Español)