| Число | 64 |
|---|---|
| Прописом | шістдесят чотири |
| Порядковий | шістдесят чотири-й (64-й) |
| На чеку | шістдесят чотири гривень 00/100 копійок |
64
is
шістдесят чотири
Fun fact about the number 64
Поширені запитання
Як пишеться 64 прописом?
64 прописом — шістдесят чотири.
Як написати 64 на чеку?
На чеку пишуть шістдесят чотири гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 64?
Порядковий номер 64 — шістдесят чотири-й (64-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 64 in Words (English)
🇪🇸 64 en Palabras (Español)