Числа Прописом
53
is
п'ятдесят три
Fun fact about the number 53
Число53
Прописомп'ятдесят три
Порядковийп'ятдесят три-й (53-й)
На чекуп'ятдесят три гривень 00/100 копійок
Поширені запитання
Як пишеться 53 прописом?
53 прописом — п'ятдесят три.
Як написати 53 на чеку?
На чеку пишуть п'ятдесят три гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 53?
Порядковий номер 53 — п'ятдесят три-й (53-й).
Схожі Числа
Також доступно