| Число | 400 |
|---|---|
| Прописом | чотириста |
| Порядковий | чотириста-й (400-й) |
| На чеку | чотириста гривень 00/100 копійок |
400
is
чотириста
Fun fact about the number 100
Поширені запитання
Як пишеться 400 прописом?
400 прописом — чотириста.
Як написати 400 на чеку?
На чеку пишуть чотириста гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 400?
Порядковий номер 400 — чотириста-й (400-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 400 in Words (English)
🇪🇸 400 en Palabras (Español)