| Число | 23 |
|---|---|
| Прописом | двадцять три |
| Порядковий | двадцять три-й (23-й) |
| На чеку | двадцять три гривень 00/100 копійок |
23
is
двадцять три
Fun fact about the number 23
Поширені запитання
Як пишеться 23 прописом?
23 прописом — двадцять три.
Як написати 23 на чеку?
На чеку пишуть двадцять три гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 23?
Порядковий номер 23 — двадцять три-й (23-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 23 in Words (English)
🇪🇸 23 en Palabras (Español)