Числа Прописом
33
is
тридцять три
Fun fact about the number 33
Число33
Прописомтридцять три
Порядковийтридцять три-й (33-й)
На чекутридцять три гривень 00/100 копійок
Поширені запитання
Як пишеться 33 прописом?
33 прописом — тридцять три.
Як написати 33 на чеку?
На чеку пишуть тридцять три гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 33?
Порядковий номер 33 — тридцять три-й (33-й).
Схожі Числа
Також доступно