2 530 i Ord
tvåtusenfemhundratrettio
| Tal | 2 530 |
|---|---|
| i Ord | tvåtusenfemhundratrettio |
| Ordningstal | tvåtusenfemhundratrettiode (2530e) |
| På en check | Tvåtusenfemhundratrettio kronor och 00/100 öre |
| Tal | 2 530 |
|---|---|
2 530 med ord är tvåtusenfemhundratrettio.
På en check skriver man Tvåtusenfemhundratrettio kronor och 00/100 öre.
Ordningstalet för 2 530 är tvåtusenfemhundratrettiode (2530e).