1.429 dalam Kata
seribu empat ratus dua puluh sembilan
| Angka | 1.429 |
|---|---|
| dalam Kata | seribu empat ratus dua puluh sembilan |
| Ordinal | ke-seribu empat ratus dua puluh sembilan (1429) |
| Pada cek | Seribu empat ratus dua puluh sembilan rupiah |