| Szám | 2 013 |
|---|---|
| Betűvel | kettőezer-tizenhárom |
| Sorszámnév | kettőezer-tizenhárom. (2013.) |
| Csekken | Kettőezer-tizenhárom forint |
2 013
is
kettőezer-tizenhárom
Bármely szám kiírása magyar nyelven
Fun fact about the number 13
Gyakran ismételt kérdések
Hogyan írjuk ki a 2 013 számot betűvel?
A 2 013 betűvel: kettőezer-tizenhárom.
Hogyan írjuk ki a 2 013 számot csekken?
A csekken: Kettőezer-tizenhárom forint.
Mi a 2 013 sorszámneve?
A 2 013 sorszámneve: kettőezer-tizenhárom. (2013.).
Kapcsolódó Számok
Elérhető még
🇬🇧 2 013 in Words (English)
🇪🇸 2 013 en Palabras (Español)