| Szám | 2 003 |
|---|---|
| Betűvel | kettőezer-három |
| Sorszámnév | kettőezer-három. (2003.) |
| Csekken | Kettőezer-három forint |
2 003
is
kettőezer-három
Bármely szám kiírása magyar nyelven
Fun fact about the number 3
Gyakran ismételt kérdések
Hogyan írjuk ki a 2 003 számot betűvel?
A 2 003 betűvel: kettőezer-három.
Hogyan írjuk ki a 2 003 számot csekken?
A csekken: Kettőezer-három forint.
Mi a 2 003 sorszámneve?
A 2 003 sorszámneve: kettőezer-három. (2003.).
Kapcsolódó Számok
Elérhető még
🇬🇧 2 003 in Words (English)
🇪🇸 2 003 en Palabras (Español)