| Tal | 2008 |
|---|---|
[...]
| Forrige År | 2007 – to tusind syv |
| Næste År | 2009 – to tusind ni |
| Århundrede | 21 |
| Årti | 2000s |
| Romertal | MMVIII |
2008 i Ord
to tusind otte
| Tal | 2008 |
|---|---|
| i Ord | to tusind otte |
| Ordenstal | to tusind otte. |
| Forrige År | 2007 – to tusind syv |
| Næste År | 2009 – to tusind ni |
| Århundrede | 21 |
| Årti | 2000s |
| Romertal | MMVIII |