| Tal | 1965 |
|---|---|
| i Ord | et tusind nihundrede femogtres |
| Ordenstal | et tusind nihundrede femogtres. |
| Forrige År | 1964 – et tusind nihundrede fireogtres |
| Næste År | 1966 – et tusind nihundrede seksogtres |
| Århundrede | 20 |
| Årti | 1960s |
| Romertal | MCMLXV |
1965 i Ord
et tusind nihundrede femogtres