| Tal | 1966 |
|---|---|
| i Ord | et tusind nihundrede seksogtres |
| Ordenstal | et tusind nihundrede seksogtres. |
| Forrige År | 1965 – et tusind nihundrede femogtres |
| Næste År | 1967 – et tusind nihundrede syvogtres |
| Århundrede | 20 |
| Årti | 1960s |
| Romertal | MCMLXVI |
1966 i Ord
et tusind nihundrede seksogtres