| Tal | 1964 |
|---|---|
| i Ord | et tusind nihundrede fireogtres |
| Ordenstal | et tusind nihundrede fireogtres. |
| Forrige År | 1963 – et tusind nihundrede treogtres |
| Næste År | 1965 – et tusind nihundrede femogtres |
| Århundrede | 20 |
| Årti | 1960s |
| Romertal | MCMLXIV |
1964 i Ord
et tusind nihundrede fireogtres