| Number | 2051 |
|---|---|
| in Words | two thousand and fifty-one |
| Ordinal | two thousand and fifty-first |
| Previous Year | 2050 – two thousand and fifty |
| Next Year | 2052 – two thousand and fifty-two |
| Century | 21 |
| Decade | 2050s |
| Roman Numeral | MMLI |
2051 in Words
two thousand and fifty-one