| Number | 2041 |
|---|---|
| in Words | two thousand and forty-one |
| Ordinal | two thousand and forty-first |
| Previous Year | 2040 – two thousand and forty |
| Next Year | 2042 – two thousand and forty-two |
| Century | 21 |
| Decade | 2040s |
| Roman Numeral | MMXLI |
2041 in Words
two thousand and forty-one