| Number | 2050 |
|---|---|
| in Words | two thousand and fifty |
| Ordinal | two thousand and fiftieth |
| Previous Year | 2049 – two thousand and forty-nine |
| Next Year | 2051 – two thousand and fifty-one |
| Century | 21 |
| Decade | 2050s |
| Roman Numeral | MML |
2050 in Words
two thousand and fifty
| Number | 2050 |
|---|---|
| Ordinal | two thousand and fiftieth |
| Century | 21 |
| Decade | 2050s |
| Roman Numeral | MML |