| Number | 1902 |
|---|---|
| in Words | one thousand nine hundred and two |
| Previous Year | 1901 – one thousand nine hundred and one |
| Next Year | 1903 – one thousand nine hundred and three |
| Century | 20 |
| Decade | 1900s |
| Roman Numeral | MCMII |
1902 in Words
one thousand nine hundred and two