| Number | 1912 |
|---|---|
| in Words | one thousand nine hundred and twelve |
| Previous Year | 1911 – one thousand nine hundred and eleven |
| Next Year | 1913 – one thousand nine hundred and thirteen |
| Century | 20 |
| Decade | 1910s |
| Roman Numeral | MCMXII |
1912 in Words
one thousand nine hundred and twelve