| Tal | 1902 |
|---|---|
| i Ord | et tusind nihundrede to |
| Ordenstal | et tusind nihundrede to. |
| Forrige År | 1901 – et tusind nihundrede en |
| Næste År | 1903 – et tusind nihundrede tre |
| Århundrede | 20 |
| Årti | 1900s |
| Romertal | MCMII |
1902 i Ord
et tusind nihundrede to
| Tal | 1902 |
|---|---|
| Århundrede | 20 |
| Årti | 1900s |
| Romertal | MCMII |