| Number | 1901 |
|---|---|
| in Words | one thousand nine hundred and one |
| Ordinal | one thousand nine hundred and first |
| Previous Year | 1900 – one thousand nine hundred |
| Next Year | 1902 – one thousand nine hundred and two |
| Century | 20 |
| Decade | 1900s |
| Roman Numeral | MCMI |
1901 in Words
one thousand nine hundred and one