| Luku | 2007 |
|---|---|
| Sanoin | kaksituhattaseitsemän |
| Järjestysluku | kaksituhattaseitsemäns |
| Edellinen Vuosi | 2006 – kaksituhattakuusi |
| Seuraava Vuosi | 2008 – kaksituhattakahdeksan |
| Vuosisata | 21 |
| Vuosikymmen | 2000s |
| Roomalainen Numero | MMVII |
2007 Sanoin
kaksituhattaseitsemän