| Tall | 2007 |
|---|---|
[...]
| Forrige År | 2006 – to tusen seks |
| Neste År | 2008 – to tusen åtte |
| Århundre | 21 |
| Tiår | 2000s |
| Romertall | MMVII |
2007 i Ord
to tusen sju
| Tall | 2007 |
|---|---|
| i Ord | to tusen sju |
| Ordenstall | to tusen sjunde |
| Forrige År | 2006 – to tusen seks |
| Neste År | 2008 – to tusen åtte |
| Århundre | 21 |
| Tiår | 2000s |
| Romertall | MMVII |