| Число | 59 |
|---|---|
| Прописом | п'ятдесят дев'ять |
| Порядковий | п'ятдесят дев'ять-й (59-й) |
| На чеку | п'ятдесят дев'ять гривень 00/100 копійок |
59
is
п'ятдесят дев'ять
Fun fact about the number 59
Поширені запитання
Як пишеться 59 прописом?
59 прописом — п'ятдесят дев'ять.
Як написати 59 на чеку?
На чеку пишуть п'ятдесят дев'ять гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 59?
Порядковий номер 59 — п'ятдесят дев'ять-й (59-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 59 in Words (English)
🇪🇸 59 en Palabras (Español)