| Număr | 59 |
|---|---|
| în Litere | cincizeci și nouă |
| Ordinal | al cincizeci și nouă-lea (59-lea) |
| Pe un cec | Cincizeci și nouă lei și 00/100 bani |
59
is
cincizeci și nouă
Fun fact about the number 59
Întrebări frecvente
Cum se scrie 59 în litere?
59 în litere se scrie cincizeci și nouă.
Cum se scrie 59 pe un cec?
Pe un cec se scrie Cincizeci și nouă lei și 00/100 bani.
Care este forma ordinală a lui 59?
Forma ordinală a lui 59 este al cincizeci și nouă-lea (59-lea).
Numere Asociate
Disponibil și în
🇬🇧 59 in Words (English)
🇪🇸 59 en Palabras (Español)