Числа Прописом
550
is
п'ятсот п'ятдесят
Fun fact about the number 50
Число550
Прописомп'ятсот п'ятдесят
Порядковийп'ятсот п'ятдесят-й (550-й)
На чекуп'ятсот п'ятдесят гривень 00/100 копійок
Поширені запитання
Як пишеться 550 прописом?
550 прописом — п'ятсот п'ятдесят.
Як написати 550 на чеку?
На чеку пишуть п'ятсот п'ятдесят гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 550?
Порядковий номер 550 — п'ятсот п'ятдесят-й (550-й).
Схожі Числа
Також доступно