550 i Ord
femhundrafemtio
| Tal | 550 |
|---|---|
| i Ord | femhundrafemtio |
| På en check | Femhundrafemtio kronor och 00/100 öre |
| Tal | 550 |
|---|---|
550 med ord är femhundrafemtio.
På en check skriver man Femhundrafemtio kronor och 00/100 öre.