550 Yazıyla
beş yüz elli
| Sayı | 550 |
|---|---|
| Yazıyla | beş yüz elli |
| Sıra Sayısı | beş yüz elliinci (550.) |
| Çekte | Beş yüz elli Türk Lirası |
| Sayı | 550 |
|---|---|
| Yazıyla | beş yüz elli |
| Sıra Sayısı | beş yüz elliinci (550.) |
| Çekte | Beş yüz elli Türk Lirası |
550 yazıyla beş yüz elli olarak yazılır.
Çekte Beş yüz elli Türk Lirası yazılır.
550'in sıra sayısı beş yüz elliinci (550.)'dir.