| Число | 429 |
|---|---|
| Прописом | чотириста двадцять дев'ять |
| Порядковий | чотириста двадцять дев'ять-й (429-й) |
| На чеку | чотириста двадцять дев'ять гривень 00/100 копійок |
429
is
чотириста двадцять дев'ять
Fun fact about the number 29
Поширені запитання
Як пишеться 429 прописом?
429 прописом — чотириста двадцять дев'ять.
Як написати 429 на чеку?
На чеку пишуть чотириста двадцять дев'ять гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 429?
Порядковий номер 429 — чотириста двадцять дев'ять-й (429-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 429 in Words (English)
🇪🇸 429 en Palabras (Español)