Числа Прописом
321
is
триста двадцять один
Fun fact about the number 21
Число321
Прописомтриста двадцять один
Порядковийтриста двадцять один-й (321-й)
На чекутриста двадцять один гривень 00/100 копійок
Поширені запитання
Як пишеться 321 прописом?
321 прописом — триста двадцять один.
Як написати 321 на чеку?
На чеку пишуть триста двадцять один гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 321?
Порядковий номер 321 — триста двадцять один-й (321-й).
Схожі Числа
Також доступно