321 i Ord
tre hundre tjueen
| Tall | 321 |
|---|---|
| i Ord | tre hundre tjueen |
| Ordenstall | tre hundre tjueennde (321e) |
| På en sjekk | Tre hundre tjueen kroner og 00/100 øre |
| Tall | 321 |
|---|---|
| Ordenstall | tre hundre tjueennde (321e) |
321 med ord er tre hundre tjueen.
På en sjekk skriver man Tre hundre tjueen kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 321 er tre hundre tjueennde (321e).