321 Słownie
trzysta dwadzieścia jeden
| Liczba | 321 |
|---|---|
| Słownie | trzysta dwadzieścia jeden |
| Liczebnik porządkowy | trzysta dwadzieścia jeden. (321.) |
| Na czeku | Trzysta dwadzieścia jeden złotych 00/100 |
| Liczba | 321 |
|---|---|
321 słownie to trzysta dwadzieścia jeden.
Na czeku pisze się Trzysta dwadzieścia jeden złotych 00/100.
Liczebnik porządkowy 321 to trzysta dwadzieścia jeden. (321.).