| Число | 421 |
|---|---|
| Прописом | чотириста двадцять один |
| Порядковий | чотириста двадцять один-й (421-й) |
| На чеку | чотириста двадцять один гривень 00/100 копійок |
421
is
чотириста двадцять один
Fun fact about the number 21
Поширені запитання
Як пишеться 421 прописом?
421 прописом — чотириста двадцять один.
Як написати 421 на чеку?
На чеку пишуть чотириста двадцять один гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 421?
Порядковий номер 421 — чотириста двадцять один-й (421-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 421 in Words (English)
🇪🇸 421 en Palabras (Español)