29 in Woorden
negenentwintig
| Getal | 29 |
|---|---|
| in Woorden | negenentwintig |
| Rangtelwoord | negenentwintigste (29e) |
| Op een cheque | Negenentwintig euro en 00/100 cent |
| Getal | 29 |
|---|---|
| in Woorden | negenentwintig |
| Rangtelwoord | negenentwintigste (29e) |
| Op een cheque | Negenentwintig euro en 00/100 cent |
29 in woorden is negenentwintig.
Op een cheque schrijf je Negenentwintig euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 29 is negenentwintigste (29e).