Числа Прописом
121
is
сто двадцять один
Fun fact about the number 21
Число121
Прописомсто двадцять один
Порядковийсто двадцять один-й (121-й)
На чекусто двадцять один гривень 00/100 копійок
Поширені запитання
Як пишеться 121 прописом?
121 прописом — сто двадцять один.
Як написати 121 на чеку?
На чеку пишуть сто двадцять один гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 121?
Порядковий номер 121 — сто двадцять один-й (121-й).
Схожі Числа
Також доступно