121 Sanoin
satakaksikymmentäyksi
| Luku | 121 |
|---|---|
| Sanoin | satakaksikymmentäyksi |
| Shekissä | Satakaksikymmentäyksi euroa ja 00/100 senttiä |
| Luku | 121 |
|---|---|
121 sanoin on satakaksikymmentäyksi.
Shekkiin kirjoitetaan Satakaksikymmentäyksi euroa ja 00/100 senttiä.