5 500 i Ord
femtusenfemhundra
| Tal | 5 500 |
|---|---|
| i Ord | femtusenfemhundra |
| Ordningstal | femtusenfemhundrade (5500e) |
| På en check | Femtusenfemhundra kronor och 00/100 öre |
| Tal | 5 500 |
|---|---|
5 500 med ord är femtusenfemhundra.
På en check skriver man Femtusenfemhundra kronor och 00/100 öre.
Ordningstalet för 5 500 är femtusenfemhundrade (5500e).