Tal i Ord
1 080 i Ord
etttusenåttio
[...]
1 080 med ord är etttusenåttio.
Hur skriver man 1 080 på en check?
På en check skriver man Etttusenåttio kronor och 00/100 öre.
Vad är ordningstalet för 1 080?
Ordningstalet för 1 080 är etttusenåttiode (1080e).
Finns även på