| Număr | 1963 |
|---|---|
| în Litere | o mie nouă sute șaizeci și trei |
| Ordinal | al o mie nouă sute șaizeci și trei-lea |
| Anul Precedent | 1962 – o mie nouă sute șaizeci și doi |
| Anul Următor | 1964 – o mie nouă sute șaizeci și patru |
| Secol | 20 |
| Deceniu | 1960s |
| Cifră Romană | MCMLXIII |
1963 în Litere
o mie nouă sute șaizeci și trei