| Luku | 1963 |
|---|---|
| Sanoin | tuhatyhdeksänsataakuusikymmentäkolme |
| Järjestysluku | tuhatyhdeksänsataakuusikymmentäkolmes |
| Edellinen Vuosi | 1962 – tuhatyhdeksänsataakuusikymmentäkaksi |
| Seuraava Vuosi | 1964 – tuhatyhdeksänsataakuusikymmentäneljä |
| Vuosisata | 20 |
| Vuosikymmen | 1960s |
| Roomalainen Numero | MCMLXIII |
1963 Sanoin
tuhatyhdeksänsataakuusikymmentäkolme