| Număr | 1900 |
|---|---|
| în Litere | o mie nouă sute |
| Ordinal | al o mie nouă sute-lea |
| Anul Precedent | 1899 – o mie opt sute nouăzeci și nouă |
| Anul Următor | 1901 – o mie nouă sute unu |
| Secol | 19 |
| Deceniu | 1900s |
| Cifră Romană | MCM |
1900 în Litere
o mie nouă sute
| Număr | 1900 |
|---|---|
| în Litere | o mie nouă sute |
| Ordinal | al o mie nouă sute-lea |
| Secol | 19 |
| Deceniu | 1900s |
| Cifră Romană | MCM |