| Tal | 1900 |
|---|---|
| i Ord | et tusind nihundrede |
| Ordenstal | et tusind nihundrede. |
| Forrige År | 1899 – et tusind ottehundrede nioghalvfems |
| Næste År | 1901 – et tusind nihundrede en |
| Århundrede | 19 |
| Årti | 1900s |
| Romertal | MCM |
1900 i Ord
et tusind nihundrede
| Tal | 1900 |
|---|---|
| Århundrede | 19 |
| Årti | 1900s |
| Romertal | MCM |