| Număr | 508 |
|---|---|
| în Litere | cinci sute opt |
| Ordinal | al cinci sute opt-lea (508-lea) |
| Pe un cec | Cinci sute opt lei și 00/100 bani |
508
is
cinci sute opt
Fun fact about the number 8
Întrebări frecvente
Cum se scrie 508 în litere?
508 în litere se scrie cinci sute opt.
Cum se scrie 508 pe un cec?
Pe un cec se scrie Cinci sute opt lei și 00/100 bani.
Care este forma ordinală a lui 508?
Forma ordinală a lui 508 este al cinci sute opt-lea (508-lea).
Numere Asociate
Disponibil și în
🇬🇧 508 in Words (English)
🇪🇸 508 en Palabras (Español)