Getallen in Woorden
508 in Woorden
vijfhonderdacht
Getal508
in Woordenvijfhonderdacht
Rangtelwoordvijfhonderdachtste (508e)
Op een chequeVijfhonderdacht euro en 00/100 cent
Gerelateerde Getallen
Veelgestelde vragen
Hoe schrijf je 508 in woorden?
508 in woorden is vijfhonderdacht.
Hoe schrijf je 508 op een cheque?
Op een cheque schrijf je Vijfhonderdacht euro en 00/100 cent.
Wat is het rangtelwoord van 508?
Ook beschikbaar in