508 i Ord
fem hundre åtte
| Tall | 508 |
|---|---|
| i Ord | fem hundre åtte |
| Ordenstall | fem hundre åttende (508e) |
| På en sjekk | Fem hundre åtte kroner og 00/100 øre |
| Tall | 508 |
|---|---|
| i Ord | fem hundre åtte |
| Ordenstall | fem hundre åttende (508e) |
508 med ord er fem hundre åtte.
På en sjekk skriver man Fem hundre åtte kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 508 er fem hundre åttende (508e).